Onze Sport & Spel mogelijkheden
Sport en spel
Sport- en Adventuredagen?All Season Sports heeft het recept voor avontuur. Alle ingrediënten zijn in huis om van een dag een dag-om-nooit-te-vergeten te maken. Ook een weekend is mogelijk, bijvoorbeeld in de Ardennen. Praktisch álles is mogelijk. Van een nachtelijke (zoek)tocht, sterrenslag-zonder-Dick-Passchier, tot paintball of rally. Gezelligheid, lekker kletsen, lachen, eten en drinken nemen wat ons betreft een net zo’n belangrijke plaats in als de sport en het avontuur.

Zeskamp – Sterrenslag – Variathon
Bij dit onderdeel valt te kiezen uit maar liefst 28 onderdelen. Van Abraracourcix-race tot zeephelling, van tobbedansbaan tot head of the river. Een team bestaat uit acht of meer deelnemers met een non-playing captain. Kan de directie ook mooi meedoen. Als de onderdelen en het thema zijn gekozen, moet de klant alleen nog kiezen waar. Wat All Season Sports betreft kan het overal: binnen-buiten, zwembad, ijsbaan, duinen, skibaan, bos of strand.

Spelen-dagen – Kinderopvang
Het liefst een spelcircuit of een kermis? Een schoolsportdag of een instuif? All Season Sports rukt uit met springkussens, vliegende Hollanders, klepelhangen, pedalo’s, koemelken, Kop van Jut, pijpiebal, autopedrace enzovoort. Een programma voor volwassenen kan gecombineerd worden met activiteiten voor kinderen vanaf 4 jaar. En één ding is zeker: de kinderen slapen als lammetjes.

Adventure – Survival
Vlieland of Ardennen? Spannend en sportief zijn synoniem voor onze adventure-trips. ‘Iets’ met water resulteert in Vlieland. Op dit eiland doen we branding-raften, catamaranzeilen en paardrijden. Ook in de Ardennen komen de deelnemers volop aan hun trekken. Nog zwaarder voor de kiezen krijgen teams het tijdens een survival. Met abseilen en rivieroversteek smeden zij een ijzersterke onderlinge band. N.B. Wij voeren het waarborg Groen & Veilig, wat staat voor een milieuvriendelijke en veilige organisatie van alle activiteiten.

Treasure-hunt
De treasure-hunt stuurt deelnemers met routekaart het bos in. Wandelend, fietsend of steppend stuiten teams op opdrachten als vlotvaren en kompasloop. Dat levert hulpmiddelen op - bijvoorbeeld schep, schatkaart of sleutel - om de schat te vinden. Aan het eind van de tocht wacht de beloning. De treasure-hunt wordt, net als alle andere activiteiten, in een prachtige omgeving georganiseerd. Wat dacht u van Slot Mookerheide bij Nijmegen

Sport & Speldagen
Van een traditionele sportdag tot een dagje uit voor oudere 55+ jongeren. Alles mag en kan. Sportief of spannend. Met of zonder water. Wedstrijdjes of voor de lol. Van alles wat, zoals een Grand Dessert, kan ook. Dan maken we er gewoon een variathon of (water)zeskamp van. Echt iets anders is levend stratego. Verover, gewapend met verfkogels, de vlag van het andere team. Ons natuurkeurmerk voor ogen zijn verf en organisatie zorgvuldig en natuurvriendelijk samengesteld.