Fiets en auto speurtocht
Fiets- en auto speurtocht
Met All Season Sports krijgt het spreekwoord Aan de rol gaan een compleet nieuwe betekenis: met fiets of auto trekkend door een mooi landschap. Kleine groepen met instructeur genieten in deze omgeving van niet-alledaagse opdrachten. Onderweg kraken de hersens over een crypto-quiz en wordt een katapult gebouwd. Een tocht duurt vier à vijf uur. Als extraatje kunnen wij thema’s als ‘Tour de France’ en ‘Rally van Monte Carlo’ inpassen.

Fietstocht
Een relaxte excursie op stadsfietsen langs bijvoorbeeld forten van de Stelling van Amsterdam of Haarlem staat op ons programma. Verdere kenmerken? Mooie natuur, verstilde plekjes en cultuurhistorische hoogtepunten. Kortom: lekker peddelen op een citybike, zodat zadelpijn geen kans krijgt.

Mountainbiketocht
Rijd je liever op een all terrain bike (ATB) oftewel mountainbike, dan hebben wij die klaarstaan. Deze fiets is bijvoorbeeld bijzonder geschikt voor oude landweggetjes en jaagpaden langs riviertjes. Fietstempo en afstand passen wij aan bij de conditie van de groep. Eventueel maken we meerdere equipes van verschillende niveaus.

Autorally
Rechttoe rechtaan komt in ons woordenboek niet voor. De autotocht slingert over mooie wegen en langs attractieve plekjes. In plaats van kilometers asfalt zie je landweggetjes, polderpaadjes en boerenerven. Weet je nóg fraaiere locaties dan de natuurgebieden rondom Leiden, Mijdrecht en Wilnis of Breda? Dan stippelen we die route in overleg uit.